petak, 13. svibnja 2016.

Pored Vlaića i Dubravko Štimac ulazi u Nadzorni odbor Končara

Štimac je i šef Nadzornog odbora Podravke, predsjednik Nadzornog odbora Zagrebačke burze te član NO-a tvrtke Adriatic Motorways d.d. za upravljanje i održavanje autocesta i naplatu cestarine. Vlaić je također na funkciji nadzornika Podravke i Adriatic Motorwaysa.
Skupština dioničara Končara odgođena je za 10. lipanj (bila je zakazana na 31. svibanj), no sad je dnevni red dopunjen i prijedlozima odluke o opozivu šest nadzornika, zbog isteka mandata, kao i izboru novih.
Zvučno ime koje se predlaže za novog člana NO-a svakako je Ivan Baketa, novi savjetnik za nacionalnu sigurnost prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, poznat i kao njegov bivši poslovni suradnik u ugašenoj tvrtki Soboli. U NO-u Končara također će ući Tomislav Šerić, bivši predsjednik uprave HEP-a, te Roko Vuletić, predsjednik HUP-ove Udruge nautičkog sektora, dok će Nenad Filipović, s obzirom na aktualni mandat člana NO-a kao i u slučaju nastavka obnašanja na istoj funkciji Petra Vlaića, ostati stari-novi nadzornik. Navedeni članovi Nadzornog odbora biraju se na rok od četiri godine,
odluka o njihovu izboru stupa na snagu s danom donošenja, a u  primjenu kreće 4. srpnja. nekretnine

Nema komentara:

Objavi komentar