srijeda, 11. svibnja 2016.

Džeko i Ibričić grade elitne apartmane u Podstrani

SPLIT - Bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić i Edin Džeko, reprezentativac BiH i trenutačni prvotimac talijanske Rome, grade luksuzni turistički objekt u Grljevcu kod Splita. Potvrdio je to splitski odvjetnik Željko Parčina koji zastupa investitorsku tvrtku znakovitog imena "Dž. E. I.", koja je u vlasništvu obitelji sportskog dvojca. - Obitelji Ibričić i Džeko su ulagači, a riječ je o šest stambenih jedinica s pogledom na more - rekao je Parčina za Slobodnu Dalmaciju.
Prema projektu tvrtke "Velcon Projekt", građevinari "Visokog potkrovlja" u Podstrani podižu višekatnicu s pogledom na Brački kanal u koju bi prvi kupci atraktivnih kvadrata trebali useliti krajem ove godine ili do ožujka iduće godine, ovisno o dinamici obavljanja radova. Prema riječima odvjetnika Parčine, već postoji niz zainteresiranih domaćih i stranih kupaca.
Budući da se radi o objektu udaljenom samo dvadesetak metara od plaže, cijena će zasigurno biti visoka. Prema stručnim procjenama trgovaca nekretninama, cijena na takvoj lokaciji kreće se između 2000 i 2500 eura po četvornom metru. Iako pravni zastupnik investitora iz nogometnog miljea nije htio otkrivati financijske detalje, jasno je kako je riječ o milijunskom projektu.
Nogometnom dvojcu iz susjedne nam države, Podstrana se učinila idealnom lokacijom za realiziranje objekta u kojem će vlasnici stanova moći uživati
u pogledu na more i mirnom okruženju, udaljenom samo osam kilometara od središta Splita iznajmljivanje stanova Pantovčak

Nema komentara:

Objavi komentar