petak, 13. rujna 2013.

60 milijuna eura podići će kvalitetu turističke destinacije

Uprave društava Riviera Adria d.d. i Dubrovnik-Babin kuk d.d. potpisale su Ugovor o pripajanju tvrtke-kćeri Dubrovnik-Babin kuk d.d. matičnom društvu Riviera Adria d.d., pa su tom prilikom predsjednici Uprava Koncul i Černjul izvijestili gradonačelnika o planovima grupacije za ovu i narednu sezonu to o skorim ulaganjima u hotelsku infrastrukturu.
U obnovu kreće hotel President koji će nakon toga postati hotel s pet zvjezdica, a planira se i uređenje hotela Argosy. Ukupna vrijednost ulaganja je oko 40 milijuna eura. JLH će u obnovu svojih hotela Kompas i Dubrovnik Palace, vrijednu oko 20 milijuna eura, izvijestio je Soza.
Gradonačelnik Vlahušić izrazio je zadovoljstvo ulaganjima velikih hotelskih grupacija u turističku ponudu Dubrovnika te ponudio pomoć i podršku Grada oko svih otvorenih pitanja. Razgovaralo se i o mogućnostima prodaje Dubrovnik carda zajedno s hotelskim aranžmanima nekretnine Dubrovnik
Interes i Grada i hotelskih grupacija je razvoj zajedničkih proizvoda i podizanje kvalitete destinacije zajedničkim snagama, zaključeno je na sastancima.

Nema komentara:

Objavi komentar