petak, 23. kolovoza 2013.

Interijer osmišljen do zadnjeg detalja najljepše vizure Splita

Hotel Best Western Art nalazi se nešto izvan povijesne jezgre Splita, no na samo 10 minuta hoda od Dioklecijanove palače i brojnih drugih kulturnih i turističkih znamenitosti grada pod Marjanom.
Sam objekt smješten je u blizini niza kafića, restorana i glavnih trgovačkih centara, a lako je dostupan bilo da dolazite iz zračne luke Split koja je udaljena tek 25 minuta vožnje automobilom, ili iz trajektne luke, koja je ujedno i autobusna i željeznička stanica. Art nudi 36 prostranih i udobnih soba, koje su osmišljene do zadnjeg detalja i uređene u modernom stilu jednostavnih linija i toplih tonova.
Sve sobe opremljene su LCD televizorom sa satelitskim programima i besplatnim pristupom internetu, no i prijenosna računala dostupna su na zahtjev. Sve su sobe klimatizirane, imaju izravnu telefonsku liniju, mini-bar, sef, te SOS i protupožarni sustav dojavljivanja prodaja stanova
Na raspolaganju je bogato opremljena fitness dvorana i teretana, a nakon treninga gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru sa saunom i hidromasažnom kadom. U restoranu koji se nalazi u prizemlju bogati buffet doručak poslužuje se od 6 do 10 sati, a a la carte restoran gostima hotela, ali i ostalim građanima na usluzi je svakog dana od 15 do 23 sata.

Nema komentara:

Objavi komentar