srijeda, 25. ožujka 2015.

Švaljek: Sportski kamp možda na novoj lokaciji umjesto na Sveticama

ZAGREB - Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek izjavila je u srijedu da će još jednom pokušati postići dogovor sa Zagrebačkom nadbiskupijom o izgradnji sportskog kampa na Sveticama, kako bi se ta investicija realizirala tamo gdje je i bila planirana, no ako u tome ne uspiju razgovarat će o novoj lokaciji i nastojati uvjeriti Hrvatski nogometni savez (HNS) da to ulaganje ipak treba biti na području Zagreba. Švaljek je na konferenciji za novinare na temu "Akti gradonačelnika" rekla da su Gradska uprava i nadležni gradski uredi ispunili sve uvjete za potpisivanje ugovora s HNS-om i početak investicije, jedino još nisu osigurali suglasnost Zagrebačke nadbiskupije da neće ulagati žalbu na građevinsku dozvolu.
O toj temi predstavnici Gradske uprave razgovarali su s kardinalom Josipom Bozanićem, koji je izjavio da ne želi stajati na putu tom ulaganju, no, još nisu dobili suglasnost za izdavanje građevinske dozvole od Zagrebačke nadbiskupije.
Zbog toga točka o izgradnji sportskog kampa na Sveticama, iako je bila u najavi, nije stavljena na dnevni red zagrebačke Gradske skupštine zakazane za 26. ožujka,
rekla je Švaljek stanovi prodaja Sućidar

Nema komentara:

Objavi komentar