srijeda, 10. srpnja 2013.

Transadria nudi imovinu u Šibeniku za 225.1 €

Konkretno u Šibeniku smo još ranije kutinskoj Petrokemiji prodali svoj dio paketa dionica Luke Šibenik. Riječ je o 50 posto dionica Luke i tim novcima smo namirili gotovo 72 posto potraživanja od strane radnika. Također, poduzetniku Tomislavu Šižgoriću prodali smo prizemlje naše zgrade u Šibeniku u kojem je smještena Privredna banka Zagreb.
U ovom trenutku ponovno smo oglasili prodaju našega poslovnog prostora na katu te zgrade koji se sastoji od šest soba, kuhinje, kupaonice, ostave i dviju terasa. S gotovo milijun eura cijena je u ovom petom pokušaju pala na 225 tisuća eura. Transadria u Šibeniku na istoj lokaciji, u dvorištu te zgrade ima više nekretnina. Riječ je o dograđenom poslovnom prostoru, garaži i dvorištu.
To će doći na prodaju kada se upišemo u zemljišne knjige. Riječ je, kako sam kazao, o dogradnji objekta, pojašnjava stečajni upravitelj Čupković. Inače, kada je u pitanju pokušaj ozdravljenja Transadrije, Čupković kaže daje tvrtka u posljednjih šest mjeseci pozitivno poslovala nekretnine Istra

Nema komentara:

Objavi komentar