petak, 20. studenoga 2015.

Zavala invest prodaje zemljište po početnoj cijeni od 989.090 eura

BUDVA - Stečajna uprava Zavale invest raspisala je novi oglas za prodaju cjelokupne preostale imovine budvanske kompanije, odnosno zemljišta ukupne površine 5,97 hiljada metara kvadratnih, po ukupnoj početnoj cijeni od 989,09 hiljada eura. Ponuđena cijena je za 440,9 hiljada eura manja u odnosu na prethodni oglas koji je raspisan početkom oktobra.
Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 23. decembra do devet sati i 30 minuta, dok je njihovo otvaranje zakazano pola sata kasnije.
Na prodaju su ponuđene tri zemljišne parcele čija je ukupna površina 5,97 hiljada metara kvadratnih. Prva parcela od 2,28 hiljada metara kvadratnih ponuđena je po početnoj cijeni od 426,73 hiljada eura, druga od 2,1 hiljadu metara kvadratnih za početnih 320,05 hiljade eura, a treća od 1,59 hiljada metara kvadratnih za minimum 242,32 hiljade eura
Iz stečajne uprave je objašnjeno da su se uslovi za prodaju imovine kompanije stekli nakon što je Privredni sud 4. novembra prošle godine proglasio bankrot kompanije. Privredni sud uveo je 20. juna prošle godine stečaj u Zavalu invest.
U slučaju da je ponuđač pojedinac, ponuda mora da sadrži lične podatke, adresu za dostavu službene pošte, dokaz o uplati depozita i iznos ponuđenih pojedinačnih cijena po rednim brojevima oglašene imovine.
Ukoliko je ponuđač kompanija, ponuda mora da sadrži dokaz o registraciji, podatke o osobi ovlašćenoj za podnošenje ponude, sa propisanim punomoćjem, dokaz o uplati depozita i iznos ponuđenih pojedinačnih cijena.
Pravo na dostavljanje ponuda za kupovinu imovine imaju sve kompanije i pojedinci koji uplate depozit u iznosu od deset odsto početne cijene imovine za koju se dostavlja ponuda.
Kriterijum za odabir ponuda je isključivo najveća ponuđena cijena stanovi Zadar

Nema komentara:

Objavi komentar