petak, 12. rujna 2014.

Otvoren novi ured Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore

Najveća bilateralna gospodarska organizaciji u Hrvatskoj izašla je i podstanarstva, te se uselila u vlastiti prostor u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Novi moderni uredi Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore prostiru se na skoro 350 kvadrata u novootvorenom poslovnom centru. Na otvaranju došli su predstavnici većine članova, a direktor Gunther Neubert istaknuo je da ovo preseljenje ima i simboličko značenje.
Ovo označava novi zamah, novi početak. Iako se hrvatsko gospodarstvo ne oporavlja kako smo očekivali nadamo se da će se uskoro to promijeniti i da će krenuti na bolje. Mi ćemo u novim prostorima organizirati još više seminara i predavanja kako bi otvorili nove mogućnosti za rast – istaknuo je Neubert.
Dodao je da je važna komunikacija između gospodarskih subjekata, te da se nada da će i simbolično otvoreniji prostor komore pridonijeti boljoj komunikaciji. Također je kazao da su odlučili donirati 10 tisuća kuna za obnovu osnovne škole u poplavljenoj Slavoniji, te da će druga donacija biti nakon organizacije Oktoberfesta u Zagrebu u listopadu cijene nekretnina

Nema komentara:

Objavi komentar