utorak, 4. prosinca 2012.

Meyer: Prvo dozvola pa ulažemo 200 miliona u resort na Luštici


Izgradnja resorta na Luštici, vrijedan preko milijardu eura, još nije počela, a pokrenuće se nakon dobijanja potrebnih dozvola, saopštio je "Vijestima" Samuel Meyer, izvršni direktor kompanije Luštica development, koja je nosilac te investicije švicarskog Orascom developmenta.
"Sada smo u fazi pripreme za gradnju: priprema se glavni dizajn i kompletiranje zahtjeva za građevinsku dozvolu, kao i obezbjeđivanje 100 odsto sredstava za prvu fazu projekta. Prva faza Luštica Bay projekta je procijenjena na više od 200 miliona eura, dok je projekat procijenjen na 1,1 milijardu eura", kazao je Meyer i dodao da će zahtjev za građevinsku dozvolu biti kompletiran "nakon praznika" stanovi Varaždin.

Izvršni direktor kompanije Luštica development je kazao da se trenutno ništa ne gradi na Luštici, već se radi na "predgrađevinskim pitanjima poput dozvola, tenderske dokumentacije i investicionog planiranja" On je kazao da se trenutno ništa ne gradi na Luštici, već se radi na "predgrađevinskim pitanjima poput dozvola, tenderske dokumentacije i investicionog planiranja".

Nema komentara:

Objavi komentar