četvrtak, 27. prosinca 2012.

Amandmani podebljali budžet

Nakon razmatranja niza amandmana, od kojih je veći dio u cijelosti ili djelomično usvojen, preksinoć su umaški vijećnici sa 17 glasova za i dva suzdržana usvojili proračun za 2013. od oko 162 milijuna kuna. Prvi prijedlog budžeta, prije prihvaćanja amandmana, iznosio je 144,5 milijuna kuna i bio je složen na bazi ovogodišnjeg, koji je pak rebalansom na istoj sjednici smanjen za 5,5 milijuna i sada iznosi nešto više od 135 milijuna kuna nekretnine Zadar.

Najveće preinake stigle su iz gradske uprave koja je u odnosu na svoj prvi prijedlog dodala nekoliko novih projekata, medu kojima izdvajamo sedam milijuna kuna za povećanje temeljnog kapitala gradskog poduzeća Komunela radi nastavka gradnje Doma umirovljenika, zatim je stavka za otkup zemljišta s dva povećana na četiri milijuna kuna potrebnih za kupnju nekretnina za formiranje prometnica u poslovnoj zoni Ungarija, dok Umag se kandidira za centralnu proslavu ulaska Hrvatske u EU je još 1,2 milijuna kuna izdvojeno za nove biciklističke staze koje će se s 85 posto financirati iz programa Europske unije Adria.

1 komentar:

  1. Zdravo,
    Tražite li pravi zajam? imate li dugovanja i trebate li novac da biste platili račune, trebate li hitan zajam za pokretanje novog posla ili poboljšanje poslovanja? trebate li zajam za kupnju automobila ili kuće? imate li nedovršen projekt na dohvat ruke zbog nedovoljnog financiranja? Imate li nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalne usluge od lokalnih banaka i drugih financijskih instituta? Trebate li investicijski kredit za ulaganje u određenim područjima specijalizacija, upravo ste ovdje na pravom mjestu za svoja rješenja o zajmu! Firmama i pojedincima nudimo sve vrste zajmova u bilo kojem iznosu po niskoj i pristupačnoj kamatnoj stopi od 3%. Naš kapitalni i pozajmljivanje postupak je siguran, istinski i 100% osiguran i zagarantiran. Zainteresirani me kontaktirajte putem e-maila; (carmelapedro24@gmail.com)
    WhatsApp broj: +1 585-326-2165
    Viber broj: +1 585-326-2165

    OdgovoriIzbriši