srijeda, 25. srpnja 2012.

Villa Lanterna, prvi kapitalni projekt Općine Vir, je otvorena

Nakon toliko uloženog truda i novca, Villa Lanterna konačno je otvorena i već sada prvi gosti uživaju u njezinoj ljepoti. Ovo je prvi je kapitalni projekt Općine Vir iz strategije turističkog razvoja otoka Vira, a otvorenju su nazočili brojni uzvanici među kojima i pomoćnik ministra turizma RH Davor Ižaković.

"Otvaranjem Lanterne strategija turističkog razvoja počela je davati rezultate, a oni će biti evidentni od 1. listopada kada ćemo, siguran sam, ostvariti 100 tisuća turističkih dolazaka i više od milijun noćenja na Viru. No, nećemo stati na tome jer je Općina Vir za sve koji se žele baviti turizmom osigurala znatne novčane poticaje kako bi cijeli otok bio na što ljepšem i većem turističkom standardu", kazao je Kristijan Kapović, načelnik Općine Vir. Unutrašnjost Lanterne fascinirala je mnoge nekretnine.

Direktor tvrtke Vir turizam, Zdenko Mičić također je izrazio zadovoljstvo dovršenim projektom: "Bitno je da gosti koji dođu na Vir i Lanternu osjete zadovoljstvo kako bi se vratili i sljedeće godine. Imamo uređene plaže, turističku animaciju, brojne tečajeve i usluge za goste te osiguravamo zaposlenost domaćih ljudi, a sve su to tek naznake naših mogućnosti i onoga što se može događati na Viru", istaknuo je Mičić.

Nema komentara:

Objavi komentar