ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

Juventusov stadion nosit će Allianzovo ime

MILANO - Allianz Italija potpisala je ugovor sa slavnim nogometnim klubom Juventus i grupom Lagardère Sports, koja trenutačno posjeduje prava na imenovanje za stadion u Torinu čiji je vlasnik Juventus, a kojim će doći do rebrandiranja navedenog stadiona.
Prema ovom ugovoru, stadion u pijemontskoj prijestolnici zvat će se ‘Allianz Stadium’ tijekom ukupno šest sezona, u razdoblju od 1. srpnja 2017. do 30. lipnja 2023.
Sergio Balbinot, član upravnog odbora Allianz SE-a, kazao je sljedeće:
„Mi u Allianz-u iznimno smo zadovoljni ovim aranžmanom s obzirom na to da je ovaj jedinstveni stadion svjetski priznato središte nogometnih zbivanja. Juventus je momčad koja je dosad požela zadivljujuće nogometne uspjehe, a na ovom stadionu igra protiv najvećih talijanskih i inozemnih klubova, koji se diče hordama obožavatelja diljem svijeta. S druge strane, Allianz je jedna od najvećih svjetskih osiguravajućih kuća i upravitelja imovinom s više od 86 milijuna klijenata. Samim time logično se nameće zaključak kako je Allianz Stadium u Torinu stjecište jednog takvog mjesta izvrsnosti i branda kao što je Allianz.
“Torinski stadion površine 355.000 m² koji odlikuje nadaleko poznati talijanski dizajn i najviši standardi kvalitete ovime se pridružuje uglednoj obitelji Allianzovih stadiona koja još uključuje stadione Allianz Arena u Münchenu, Allianz Stadium u Sydneyju, Allianz Park u Londonu, Allianz Riviera u Nici, Allianz Parque u Sao Paulu i Allianz Stadion u Beču.
 „Iznimno nam je zadovoljstvo što je Allianz postao dio naše obitelji partnera s kojim ćemo surađivati u jednom ovakvom značajnom poduhvatu kao što je preimenovanje našeg doma,“ izjavio je Giorgio Ricci, voditelj Juventusova odjela za globalna partnerstva i korporativnu dobit.
„Dolazak svjetskog osiguravajućeg giganta kao što je Allianz dodatno potvrđuje Juventusovu međunarodnu dimenziju i vrhunski ugled. Otkako je otvoren 2011. na našem stadionu ispisani su neki od najslavnijih trenutaka u povijesti kluba proslavljanjem šest osvojenih naslova talijanskog prvaka. Želimo djelovati u korist naših navijača zajedno s Allianzom, kao i s ostalim partnerima koji su dali svoj obol u pretvaranju našeg stadiona u istinski nogometni hram u kojemu je svaka utakmica spektakl, a obitelji su i više nego dobrodošle.
“Sport je univerzalni jezik koji diljem regija spaja ljude iz svih slojeva društva. On utjelovljuje Allianzova temeljna načela kao što su zdravo nadmetanje i izvrsnost te
prihvaćanje različitosti i društveno uključenje apartmani Hrvatska

Nema komentara:

Objavi komentar