četvrtak, 15. prosinca 2016.

Naoružani razbojnici opljačkali poslovnicu Zagrebačkog holdinga

U razbojstvu nije bilo ozlijeđenih osoba, kažu u policiji u kojoj se nije moglo doznati više detalja o tom slučaju budući da je očevid u tijeku.
Trojica razbojnika opljačkala su u srijedu navečer poslovnicu Zagrebačkog holidinga u Vukovarskoj ulici nakon čega su pobjegli s nepoznatim iznosom novca, doznaje se od zagrebačke policije.
Maskirani i naoružani razbojnici upali su oko 18,30 sati u poslovnicu Zagrebačkog hodinga, u kojoj se vrše uplate građana, te su uz prijetnju oružjem uzeli novac i pobjegli,
doznaje se u zagrebačkoj policiji.
U razbojstvu nije bilo ozlijeđenih osoba, kažu u policiji u kojoj se nije moglo doznati više detalja o tom slučaju budući da je očevid u tijeku.
Nije se moglo doznati ni koliki je iznos ukradenog novca, a pojedini mediji pretpostavljaju kako bi iznos mogao biti veći s obzirom da su novac u toj poslovnici preuzimali zaštitari, a da je prema zakonu pratnja novca obvezna za iznose veće od 800 tisuća kuna.
Prema pisanju medija, u trenutku razbojstva, koje je potrajalo svega par minuta, u prostorijama poslovnice uz nekoliko zaposlenika i zaštitara zateklo se i nekoliko stranaka. Dvojica zaštitara navodno nisu bili naoružani jer poslovnica Holdinga nije novčarska institucija.
Razbojnici su navodno prijeteći pištoljem prisutnima naredili da legnu na pod, uzvikujući 'ovo je pljačka, daj novac' novogradnja Velika Gorica

Nema komentara:

Objavi komentar