srijeda, 6. srpnja 2016.

Poljski GTC prodaje projekt golfa na Marleri

Bilo bi sjajno ako bi GTC mogao i dalje razvijati sam projekt, no, nakon što se tvrtka oporavila od teškog perioda, sada se fokusirala na svoju osnovnu aktivnost: uredske zgrade i trgovačke centre, izjavio je Willems te naglasio da će u GTC-u učiniti sve da projekt Marlera razvije čim je prije moguće.
Sporošću realizacije Marlere nezadovoljan je i novi načelnik Općine Ližnjan Marko Ravnić. Kaže da im se još nisu obratili predstavnici GTC-a, ali da u Općini imaju određena saznanja da privatni investitor razmatra mogućnost prodaje cijelog projekta.
- S obzirom da je projekt golfa na Marleri od ključnog značaja za profiliranje općine Ližnjan kao ozbiljne turističke destinacije, za što ima sve potencijale, nećemo dozvoliti da se dotični projekt odgađa u nedogled, niti da se špekulira razvojnim potencijalima naše općine. Stoga, jedan od naših prioriteta u narednom razdoblju bit će pomaknuti ovaj projekt s mrtve točke, izjavio nam je Ravnić.
Dodao je kako u Općini Ližnjan intenzivno rade da u narednom razdoblju potaknu realizaciju ovog značajnog projekta. Zaključio je da su upoznati sa činjenicom da je bilo određenih nesporazuma između investitora i prijašnje općinske uprave te da to žele ispraviti novogradnja Jarun

Nema komentara:

Objavi komentar