petak, 15. ožujka 2013.

Benzinska pumpa prodaje se za tri milijuna kuna

Velik uspjeh Službe za zastupanje Grada Pule, koja je prije godinu, dvije putem sudskih postupaka uspjela dvije, sada već bivše, benzinske postaje Ine u Šijani i Punti, vratiti u gradsko vlasništvo, osim ubrzavanja projekta izgradnje kružnog toka na ulazu u grad u Šijani donijeti će i financijsku korist Gradu.

Naime, Grad Pula područje bivše benzinske postaje u Šijani, inače najstarije u Puli, predao je u vlasništvo Hrvatskim cestama da mogu realizirati uređenje ulaza u Pulu. S druge strane, ovih dana raspisan je javni natječaj za prodaju površine na kojoj je benzinska postaja na Punti u Ulici Starih statuta, a početna vrijednost nekretnine iznosi vrtoglavih 397.320 eura.

Upravni odjel za komunalni sustav i imovinu raspisao je javni natječaj na kojem traži najpovoljnijeg ponuditelja za česticu površine 602 četvorna metra, s početnom cijenom od, dakle, nešto manje od 400 tisuća eura. Riječ je o građevinskoj parceli u Ulici Starih statuta na kojoj je izgrađena Inina benzinska postaja na kojoj se dugo vremena moglo kupovati samo lož ulje, a odnedavno i ostali derivati.

Ponude zainteresiranih kupaca primaju se do petka 15. ožujka uli sati za kada je zakazano otvaranje ponuda, a cijena je izražena u eurima i vrijednost na dan 7. ožujka, odnosno 7,59 kuna za jedan euro stanovi Zadar

Nema komentara:

Objavi komentar