utorak, 6. rujna 2016.

Ne želimo da se odluku o kupcu donese na polovičnim informacijama, kaže ministar Panenić, a time se i sudbina tvrtke još otežava. Zadnje dokumentacije kojima dva preostala ponuđača za Badel dokazuju svoj bonitet pristizale su još u ponedjeljak u Ministarstvu gospodarstva. To je bio zadnji zahtjev Ministarstva, nakon već nekoliko prijašnjih kojima se uz već ranije pristiglu ponudu htjelo vidjeti tko bi bio bolji strateški partner u Badelu – domaća Meteor grupa ili slovački St. Nicolaus. Tehnički ministar Tomislav Panenić pozvao je za danas na sastanak u Ministarstvo i upravu Badela te sindikate, da bi zajedno razmotrili ponude i odlučili hoće li se Badel prodati ili ne. Naime, prema informacijama bliskim ministru, najveća je vjerojatnost da će se odustati od prodaje jer, navodno, natječaj nije dobro napisan. Panenić nam nije htio komentirati ta nagađanja, nego je samo potvrdio da će se odluka donijeti danas

Ne želimo da se odluku o kupcu donese na polovičnim informacijama, kaže ministar Panenić, a time se i sudbina tvrtke još otežava.
Zadnje dokumentacije kojima dva preostala ponuđača za Badel dokazuju svoj bonitet pristizale su još u ponedjeljak u Ministarstvu gospodarstva. To je bio zadnji zahtjev Ministarstva, nakon već nekoliko prijašnjih kojima se uz već ranije pristiglu ponudu htjelo vidjeti tko bi bio bolji strateški partner u Badelu – domaća Meteor grupa ili slovački St. Nicolaus.
Tehnički ministar Tomislav Panenić pozvao je za danas na sastanak u Ministarstvo i upravu Badela te sindikate, da bi zajedno razmotrili ponude i odlučili hoće li se Badel prodati ili ne.
Naime, prema informacijama bliskim ministru, najveća je vjerojatnost da će se odustati od prodaje jer, navodno, natječaj nije dobro napisan. Panenić nam nije htio komentirati ta nagađanja,
nego je samo potvrdio da će se odluka donijeti danas iznajmljivanje stanova Pantovčak

1 komentar:

  1. Pozdrav svima,
    Moje ime je gospodin Rugare Sim. Živim u Nizozemskoj i danas sam sretan čovjek? I rekao sam moje samo da je bilo koji vjerovnik da mene i moju obitelj iz našeg lošeg stanja spasiti, a odnosit će se svaka osoba koja je u potrazi za kredit za njega, on je dao sreću za mene i moju obitelj, i bio je u potrebi za kredit od € 300.000,00 započeti svoj život sve više kao što sam samohrani otac s dvoje djece sam upoznao ovu plemenitu i Boga bojeći se čovjek zajam zajmodavac da mi pomogne sa kreditom od € 300.000,00, on je Bog bojeći se čovjek, ako ste u potrebi za kredit i da će vratiti zajam obratite mu recite mu da je (g, Rugare sim) te se odnose na njega. Kontaktirajte gospodin Mohamed njega putem e-maila (arabloanfirmserves@gmail.com)


    OBRAZAC INFORMACIJE ZA ZAHTJEV
    Ime ......
    Srednji naziv .....
    2) Spol: .........
    3) Potrebni iznos zajma: .........
    4) Trajanje zajma: .........
    5) Država: .........
    6) kućna adresa: .........
    7) Broj mobitela: .........
    8) Adresa e-pošte ..........
    9) Mjesečni prihod: .....................
    10) Zanimanje: ...........................
    11) Koju ste lokaciju posjetili ovdje .....................
    Hvala i pozdrav.
    E-mail arabloanfirmserves@gmail.com

    OdgovoriIzbriši